Κοινωνία

Τροχαίο με τραυματισμένο οδηγό νταλίκας στην Εύβοια

Σήμερα μεσημέρι Δευτέρας, έγινε τροχαίο στην Εύβοια, στην περιοχή Πανόραμα Ψαχνών όπου τραυματίστηκε ο οδηγός μιας νταλίκας.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος evima.gr, η νταλίκα κάτω από άγνωστες συνθήκες γύρισε στο πλάι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός.


Στον απεγκλωβισμό του συνέβαλαν εθελοντές πυροσβέστες των Ψαχνών, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του τραυματισμένου οδηγού στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής του Νομού Κωνσταντίνος Ψαρρός.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το διάστημα της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε από παρακαμπτήριες οδούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...