Κοινωνία

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε και δάγκωσε 5χρονο στον Βόλο

Ένα τραγικό και ταυτόχρονα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηε στον Βόλο, με ένα 5χρονο παιδί να πέφτει θύμα επίθεσης από αγέλη αδέσποτων σκύλων στην παραλία του Αναύρου. Το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτη, στις 8:30 ενώ το αγόρι βρισκόταν στον Άναυρο με την μητέρα του και την μικρότερη αδελφή του.

Η γυναίκα καθόταν με το 2 ετών κοριτσάκι σε εστιατόριο της παραλίας και ο 5χρονος έπαιζε με τα κουβαδάκια του στην αμμουδιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news. Ξαφνικά εμφανίστηκε η αγέλη αδέσποτων σκύλων, πλησίασε το παιδί και όταν εκείνο προσπάθησε να απομακρυνθεί, ένα από τα σκυλιά το δάγκωσε στα οπίσθια.

Ο μικρός άρχισε να ουρλιάζει και στην παραλία επικράτησε πανικός. Τόσο η μητέρα, όσο οι θαμώνες του καταστήματος, αλλά και ο ιδιοκτήτης, έτρεξαν να σώσουν το παιδί από τα δόντια του σκύλου, ενώ η αγέλη ακολουθούσε την μητέρα ακόμη και όταν εκείνη κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο για να μεταφέρει τον γιο της στο νοσοκομείο. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ζητώντας να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...
ΗΠΑ 0

Τυχαίο γεγονός ή προειδοποίηση προς τον Τραμπ;-Πέντε παραβιάσεις του εναέριου χώρου σε μία ημέρα στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων του Προέδρου των ΗΠΑ

Είναι γεγονός ότι χάρη στην πολιτική του ο Τραμπ τόσο στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όσο και Διεθνώς, έχει αποκτήσει πολλούς...