Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κυκλοφοριακός εφιάλτης: Το μποτιλιάρισμα κοστίζει χρόνο και χρήμα στους οδηγούς

Αντιμέτωποι με τεράστια αναμονή έρχονται καθημερινά εκατοντάδες οδηγοί στην προσπάθειά τους να μεταβούν στον χώρο εργασίας τους.

Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για διαδρομές λίγων χιλιομέτρων οι οποίες ωστόσο διαρκούν 1,5 έως και 2 ολόκληρες ώρες.

Ένας δημοσιογράφος του ALPHA ακολούθησε έναν εργαζόμενο με αρχικό προορισμό το Ρέντη με τελικό προορισμό το Μαρούσι.

Ο οδηγός δηλώνει: Σταμάτα - ξεκίνα, σημειωτόν μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας. Χάνω χρόνο από την ζωή μου, καύσιμα, φθορά του αυτοκινήτου, τα λάστιχα. Συγκεκριμένα έκαναν μισή ώρα για να προχωρήσουν μόλις 7 χιλιόμετρα.

Η πρωινή «οδύσσεια» του οδηγού διήρκησε ακριβώς μια ώρα.

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έτοιμοι για πόλεμο δηλώνουν οι Τούρκοι χάρη στο τάχα νέο "υπερόπλο της Γαλάζιας Πατρίδας"-Ποιό είναι και τι συνεπάγεται για Αιγαίο-ΝΑ Μεσόγειο;

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η "Γαλάζια Πατρίδα" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής,...