Κοινωνία

Εύβοια: Μαχαίρωσε τον θείο του και έγινε καπνός - Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την επίθεση που δέχθηκε 73χρονος από τον 35χρονο ανιψιό του το βράδυ της Τρίτης 8/10 στη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με το evia online, το θύμα που μαχαιρώθηκε από τον ανιψιό του μέσα στο σπίτι του, που είναι κοντά στην πλατεία, περπάτησε μέχρι το καφενείο του χωριού Σπαθάρι για να ζητήσει βοήθεια όπου και κατέρρευσε.

Ο ανιψιός του, εποχικός πυροσβέστης εξαφανίστηκε μετά την επίθεση στον θείο του και αναζητείται από την αστυνομία.

Η κατάσταση του 73χρόνου θύματος είναι σοβαρή και μεταφέρεται τώρα στο Νοσοκομείο Χαλκιδας από το κέντρο υγείας Μαντουδίου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...