Κοινωνία

Ιωάννινα: Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό - Απεγκλωβίστηκαν μητέρα και γιος

Μια μητέρα και ο 11 χρόνος γιος είναι οι επιβάτες που απεγκλωβίστηκαν πριν λίγα λεπτά από το αυτοκίνητο τους που έπεσε σε γκρεμό έξω από τα Ιωάννινα.

Τρία πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος και οι πυροσβέστες κατάφεραν να κατέβουν με σχοινιά στο σημείο που βρισκόταν εγκλωβισμένοι μητέρα και γιος.

Σαν από θαύμα η μητέρα και το 11 χρόνο παιδί δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και επικοινωνούσαν με τους πυροσβέστες .

Λίγο μετά με φορεία τους ανέβασαν στον δρόμο πάνω από τον γκρεμό που είχαν πέσει όπου τους περίμεναν ασθενοφόρα για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αυτό που έσωσε τους επιβάτες ήταν ότι το αυτοκίνητο τους βρήκε αντίσταση στα δέντρα που τους συγκρατήσαν και έτσι δεν κατρακύλησαν χαμηλότερα . Η αστυνομία διερευνά τα αιτία του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...