Κοινωνία

Αργυρούπολη: Η ΑΑΔΕ σφράγισε για δύο χρόνια πρατήριο καυσίμων - Νοθεία 85% εντοπίστηκε σε βενζίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για τον περιορισμό της λαθρεμπορίας και της νοθείας καυσίμων.

Συγκεκριμένα, τελωνειακοί ελεγκτές κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προχώρησαν σε διετή σφράγιση πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Από τον έλεγχο των δειγμάτων που πραγματοποίησε η Χημική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, βρέθηκε ότι το δείγμα βενζίνης αμόλυβδης 95 οκτανίων είναι νοθευμένο σε ποσοστό 85%, με μείγμα ελαφρών λαδιών πετρελαίου που περιέχουν μεθανόλη και αιθανόλη.

Μετά την επιβεβαίωση της νοθείας από την Χημική Υπηρεσία, ελεγκτές του 4ου Τελωνείου Πειραιά και του Τελωνείου Αθηνών, με την συνδρομή εξαμελούς ένοπλης ομάδας της ΟΠΚΕ της Ελληνικής Αστυνομίας, προέβησαν στη σφράγιση της εγκατάστασης.

Πέραν των διοικητικών προστίμων που θα επιβληθούν, ο έλεγχος συνεχίζεται ενώ ταυτόχρονα, κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της επιχείρησης στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Ζωντανή Ενημέρωση: Συναγερμός στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, ήχησαν σειρήνες -Αναφορές ότι χιλιάδες Κούρδοι μαχητές μπήκαν στο Ιράν

Συναγερμός στο Ακρωτήρι λόγω απειλής σε εξέλιξη-Το Κουβέιτ ανακοινώνει απαγόρευση εξαγωγής όλων των ειδών τροφίμων-Πάνω...