Κοινωνία

Καπνοί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα -Ακούστηκαν εκρήξεις ενώ επενέβη η Πυροσβεστική

Πυκνοί καπνοί που έβγαιναν από το υπόγειο του Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» προκάλεσαν αναστάτωση τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news φαίνεται πως προκλήθηκαν εκρήξεις στο σημείο από μπαταρίες. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής


Η κατάσταση τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση 12 ανδρών με πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν ασθενείς και προσωπικό του Νοσοκομείου.

Να σημειωθεί πως στο σημείο έσπευσαν άμεσα και οι υπεύθυνοι του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...