Κοινωνία

Καίγεται το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σπίτια της περιοχής παραδόθηκαν στις φλόγες. Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα καίγεται ο περίβολος στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δυστυχώς η μεγάλη δασική πυρκαγιά επεκτάθηκε μόλις και στις εγκαταστάσεις του Εθνικόν Αστεροσκοπείον Αθηνών στο Λόφο Κουφού στην Πεντέλη, απειλώντας σημαντικές εγκαταστάσεις, τεχνολογίες, κόπους και προσπάθειες ερευνητικές χρόνων», αναφέρει η ανάρτηση του Meteo.

Για προληπτικούς λόγους, το Εθνικό Αστεροσκοπείο στην Πεντέλη εκκενώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα καθώς η φωτιά πλησίαζε στο σημείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...