Κοινωνία

Προειδοποίηση Γεράσιμου Παπαδόπουλου για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα: H σεισμική άπνοια συνεχίζεται από τα τέλη του 2021

Για κίνδυνο μεγάλου σεισμού στην Ελλάδα προειδοποιεί ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

O κ. Παπαδόπουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook, σημείωσε ότι από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και σήμερα η χώρα μας βρίσκεται σε σεισμική άπνοια, κάτι που σημαίνει ότι «το γεωδυναμικό σύστημα συσσωρεύει ενέργεια».

«H σεισμική άπνοια στην Ελλάδα συνεχίζεται από τα τέλη του 2021. Δείκτης ότι το γεωδυναμικό σύστημα συσσωρεύει ενέργεια. Τα μελτέμια (οι ετήσιοι άνεμοι κατά τον Αριστοτέλη), πάντα εδώ, κάθε καλοκαίρι. Ασφαλής δείκτης του κλίματος της Ελλάδας από την αρχαιότητα», γράφει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τουρκο-ισραηλινή εμπλοκή μετά την είσοδο ισραηλινών μαχητικών στο τουρκικό FIR κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν

Οι Τούρκοι είχαν επικοινωνία με τις ΗΠΑ ενώ ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν ξενύχτησε στο κέντρο επιχειρήσεων του...