Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συναγερμος στα Ιωάννινα: Εξαφάνιση 23χρονου


Συγκεκριμένα, ο Γιαν Κουρέκ, σλοβακικής καταγωγής, είχε πάει για camping στο βουνό, από όπου εξαφανίστηκε. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 23χρονου Γιαν Κουρέκ και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου, με σκοπό την κινητοποίηση όλων για τον έγκαιρο εντοπισμό του. 


Ο Γιαν Κουρέκ έχει ύψος 1.85 μ., είναι αδύνατος, έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται σε συνεργασία και συνεχή επικοινωνία με το Προξενείο της Σλοβακίας καθώς και τις Αστυνομικές Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται