Κοινωνία

Σύμη: Χειροπέδες σε διακινητή για τη μεταφορά 27 ατόμων από τα τουρκικά παράλια - Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε –μετά την απολογία του– ένας Σύρος, ηλικίας 37 ετών, που συνελήφθη για τη μεταφορά 27 ατόμων από τα τουρκικά παράλια στον Πανορμίτη της Σύμης.

Εις βάρος του αλλοδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνδρας, ο οποίος αρνήθηκε ότι είναι διακινητής, ισχυρίσθηκε μεταξύ άλλων πως κι αυτός κατέβαλλε το ποσό των 2.500 ευρώ για να έλθει στην Ελλάδα για να ζητήσει άσυλο και πως άφησε πίσω τη γυναίκα του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κυκλώνει την Ινδία ο Ερντογάν - Με ποια χώρα εκτός του Πακιστάν συμμάχησε στρατιωτικά η Τουρκία για να χτυπήσει με πόλεμο την Ινδία;

Σε αυτήν την χώρα η Άγκυρα στέλνει βαλλιστικούς πυραύλους και τροχοφόρα άρματα μάχης ενώ κρατά “ζεστό” το θέμα του...