Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μετά τη Σερβία και τη Βουλγαρία Aντι-Pride και στην Ελλάδα: Έρχεται το Family Pride από ...Ελληνίδες Μάνες (Βίντεο)

Το Family Pride θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τον φετινό Ιούλιο με μια συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο, το Σάββατο 6 Ιουλίου και πορεία στο κέντρο της πόλης.

Ένα φεστιβάλ, όπως αναφέρεται, για την «ελληνική οικογένεια».

Σε αφίσα που έχει κοινοποιηθεί και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναγράφεται πως «μετά τη Σερβία και τη Βουλγαρία, τώρα και στην Ελλάδα», με το Family Pride να προγραμματίζεται στη Θεσσαλονίκη για τις 6 Ιουλίου 2024 και στην Αθήνα την ίδια μέρα στο Παλαιό Φάληρο, προφανώς ως αντίδραση στο Europride.

Στην αφίσα διακρίνεται το όνομα της ομάδας «Ελληνίδες Μάνες» χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος διοργανώνει το «Family Pride».

Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την αφίσα, το ραντεβού θα δοθεί στον Λευκό Πύργο και ώρα στις 19.00 το απόγευμα.

Την ίδια ημέρα, όπως αναφέρεται στο pridefamily.gr, η διοργάνωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Φάληρο με πορεία που θα κινηθεί προς το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, το Pride Family είναι «η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους. Μια γιορτή της κάθε οικογένειας, του κάθε πολίτη, δική σου. 1ο Pride Family η μέρα της οικογένειας! Είμαστε περήφανοι για την οικογένεια μας… Ο θεσμός της οικογένειας πλέον δεν είναι σε κρίση!

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα, βασικά μηνύματα του Pride Family είναι:

  • Δημογραφικό πρόβλημα.
  • Η ιδέα της Οικογενειας να ξανα γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους.
  • Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...