Κοινωνία

Ρόδος: Οριστικό λουκέτο στο beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα

Σφραγίστηκε οριστικά το γνωστό beach bar στη Ρόδο με τις παράνομες ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα και τους υπαλλήλους που βουτούσαν στο νερό μέχρι τον λαιμό για να σερβίρουν τους πελάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μαγαζί σφραγίστηκε από την Αστυνομία, καθώς έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από τον δήμο Ρόδου για την υποβολή των εγγράφων που θα αποδείκνυαν ότι η λειτουργία του είναι νόμιμη.

Δεκαπέντε μέρες πριν είχε σφραγιστεί ο χώρος της παραλίας, λόγω παράνομης κατάληψης αιγιαλού. Στο γνωστό beach bar είχε δοθεί διορία δύο εβδομάδων από τη Δημοτική Επιτροπή Ρόδου προκειμένου να λύσει πολλά ζητήματα νομιμότητας, καθώς εδώ και χρόνια διαπιστωθεί από τις κρατικές υπηρεσίες, ότι το κατάστημα είχε διάφορες πολεοδομικές παρανομίες.

Η επιχείρηση δεν προσέφυγε ποτέ δικαστικά για να ανακόψει την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Ρόδου, αλλά ούτε και την απόφαση σφράγισης της παραλίας και έτσι το πρωί της Πέμπτης (20/6) έκλεισε οριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...