Κοινωνία

ΔΕΔΔΗΕ: Αναβάθμιση εξυπηρέτησης πελατών με την ψηφιοποίηση του Δικτύου

Ο ΔΕΔΔΗΕ, προσηλωμένος στο στόχο του πελατοκεντρικού χαρακτήρα λειτουργίας του και της ψηφιοποίησης όλων των λειτουργιών του, ενισχύει τις Τεχνικές του Υπηρεσίες με το GIS, ένα σημαντικό και απαραίτητο εργαλείο, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα για λεπτομερή καταγραφή και παρακολούθηση του Δικτύου, που πλέον γίνεται ψηφιακά σε οθόνες, σε αντίθεση με το παρελθόν που γινόταν μέσω χαρτών.

Με την ψηφιοποίηση του Δικτύου, η εξυπηρέτηση των πελατών αναβαθμίζεται καθώς γίνεται αμεσότερη, ταχύτερη και πιο στοχευμένη. Ειδικά για τις περιπτώσεις βλαβών, προγραμματισμένων διακοπών ή κρίσεων λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, ο χρόνος αποκατάστασης επιταχύνεται, καθώς πλέον εντοπίζονται αμεσότερα όλα τα απαιτούμενα, απαραίτητα στοιχεία του Δικτύου.

Παράλληλα με το GIS παρέχεται αμεσότερη πληροφόρηση για ζητήματα που αφορούν στις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ (όπως νέα αιτήματα ΑΠΕ, σταθμούς φόρτισης, εκτέλεση έργων πλησίον του Δικτύου κα.).

 

 

 

Mέσω του GIS, o ΔΕΔΔΗΕ, συλλέγει δεδομένα και λαμβάνει την ακριβή θέση των ορατών στοιχείων του Δικτύου, με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων όπως τα Μobile Μappers, εξοπλισμένα με LiDAR (τεχνολογία που βασίζεται στην εκπομπή παλμικής ακτινοβολίας λέιζερ) και κάμερες 360ο. Με τον τρόπο αυτό, έχει τη δυνατότητα, τόσο για καλύτερη προετοιμασία σε επίπεδο πρόληψης και συντήρησης, όσο και για τον συντονισμό των ενεργειών του σε περιπτώσεις κρίσεων και βλαβών.

Σταθερή προτεραιότητα για τον ΔΕΔΔΗΕ, παραμένει η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες, με την ταχύτερη ικανοποίηση των αιτημάτων τους και τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησής τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...