Κοινωνία

Προκαλεί ο Χρυσοχοΐδης για την μεταφορά Λύτρα χωρίς χειροπέδες: «Δεν είναι δική μου δουλειά»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χωρίς χειροπέδες με τον ίδιο να απαντά: «Νομίζω αυτό είναι ένα καθαρά θέμα κανονισμού λειτουργίας της αστυνομίας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Η υπόθεση της χειροπέδησης έχει να κάνει με την ασφάλεια του φρουρού, έχει να κάνει με την δυνατότητα, την πιθανότητα κάποιος να αποδράσει κλπ. Δεν είναι δικιά μου δουλειά αυτό, εν πάση περιπτώσει. Δεν είναι δουλειά του υπουργού να ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα. Εννοώ δηλαδή είναι ένα ζήτημα το οποίο αφορά τους διοικητές, αφορά αυτούς που είναι υπεύθυνοι τμημάτων κυρίως. Εκείνη την στιγμή με ποιον τρόπο θα διαχειριστεί έναν κρατούμενο».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...