Κοινωνία

Φθιώτιδα: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιών-Τα πλησίασαν κουκουλοφόροι με μαχαίρι

Σοκ προκάλεσε στη Φθιώτιδα καταγγελία περί απόπειρας αρπαγής παιδιών.

Σύμφωνα με το lamiareport, το απόγευμα της Κυριακής, δύο κουκουλοφόροι προσπάθησαν να προσεγγίσουν δύο κοριτσάκια ηλικίας 7 κι 9 ετών. Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν κατατρομαγμένα λίγες στιγμές αργότερα, ο ένας φορούσε σορτς και είχε μαχαίρι στη ζώνη του, ενώ τα μέρη που δεν ήταν καλυμμένα με ρούχα, όπως τα πόδια του ενός και τα χέρια και των δύο, παρέπεμπαν σε μελαμψά άτομα, τα οποία δε μιλούσαν καλά ελληνικά.

Τα δύο παιδιά έτρεξαν αμέσως προς τα σπίτια, ενώ μερικά μέτρα πιο μακριά ήταν άλλα δύο παιδιά και τα παρακίνησαν κι εκείνα να μπουν μέσα στο σπίτι. Οι γονείς τους ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και στο σημείο έφτασε περιπολικό του ΑΤ Καμένων Βούρλων, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει κάποιο άτομο.

Σε απόγνωση μητέρα -«Να πάρουμε κι εμείς τα όπλα και να κάνουμε περιπολίες;»


Έντονη ανησυχία επικρατεί στους γονείς, καθώς θεωρούν ότι τα παιδιά τους κυκλοφορούν απροστάτευτα. «Περάσαμε από τον προβληματισμό στον τρόμο. Όλο το χειμώνα μόλις νύχτωνε δεν ξέραμε ποιο σπίτι είχε σειρά για να χτυπήσουν οι γνωστοί - άγνωστοι. Τώρα με το συγκεκριμένο περιστατικό ανησυχούμε και για τα ίδια μας τα παιδιά», είπε αρχικά η μητέρα ενός από τα κορίτσια που είδε τους κουκολοφόρους και συνέχισε:

«Γεγονός είναι ότι υπάρχει ατιμωρησία και αντίστοιχα δεν υπάρχει αστυνομία. Παλιότερα μας έλεγαν ότι πρέπει να γίνει συγχώνευση των τμημάτων για να υπάρχουν αστυνομικοί. Τώρα που είναι; Γιατί δεν υπάρχει περιπολικό σε όλα τα χωριά; Που πήγαν όλοι οι αστυνομικοί; Νιώθουμε απροστάτευτοι. Δηλαδή τι να κάνουμε; Να πάρουμε κι εμείς τα όπλα και να κάνουμε περιπολίες;».

Η μαρτυρία για ύποπτο όχημα που κινούνταν στην περιοχή εκείνη την ώρα


Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μαρτυρία για ύποπτο όχημα που κινούνταν στην περιοχή την ίδια περίπου ώρα, κοντά στο δημοτικό σχολείο, στο οποίο επέβαιναν 4-5 άτομα Ρομά.

Όμως, η παρουσία τους είναι πιθανότερο να συνδέεται με επικείμενο «χτύπημα» σε κάποιο σπίτι κι όχι με απόπειρα αρπαγής παιδιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...