Κοινωνία

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη για την ανθρωποκτονία του Σήφη Βαλυράκη

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η δίκη για την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, λόγω της σημερινής καθολικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντα τους. 

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 20 Ιανουαρίου 2025, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο δικαστήριο βρέθηκαν η χήρα και τα που επανέλαβαν δια μέσω των δικηγόρων τους την δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση και ζήτησαν μία συντομότερη δικάσιμο. 

Η συνήγορος της οικογένειας Βαλυράκη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε πως η οικογένεια επιθυμούσε τη διακοπή της δίκης για να μην αναβληθεί δεύτερη φορά ενώ στη συνέχεια ζήτησε μία συντομότερη δικάσιμο.

Προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της διακοπής σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε μέλη ακροατηρίου από την πλευρά των κατηγορουμένων και τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας με την κυρία Κωνσταντοπούλου να βγάζει έναν εξ αυτών φωτογραφία υποστηρίζοντας πως την απείλησε.

Νωρίτερα, είχε σημειωθεί ένταση με άλλον ακροατή τον οποίο κατήγγειλε πως ξέσπασε σε γέλια όταν είπε για την οπλοχρησία των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...