Κοινωνία

Αιματηρή συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 24χρονος Αλγερινός που συνελήφθη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 24χρονος που συνελήφθη για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 24χρονος, με καταγωγή από την Αλγερία, που με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροή, καθώς φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρια έναν συνομήλικο συμπατριώτη του κι έναν 30χρονο Αφγανό.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Αφορμή για την άγρια συμπλοκή φαίνεται πως ήταν διαμάχη για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ τα δύο θύματα που τραυματίστηκαν χρειάστηκε να διακομισθούν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι ο ίδιος πήγε να χωρίσει τα άτομα που συμμετείχαν στο βίαιο επεισόδιο, ωστόσο ο ισχυρισμός του δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμα τέσσερα αραβόφωνα άτομα τα οποία παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Μέση Ανατολή 0

"Φωτιά" παίρνει η Συρία μετά την δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών από τον ISIS - Έξαλλος ο Τράμπ απειλεί θεούς και δαίμονες - Ανίκανες Τουρκία-Συρία να εγγυηθούν την ασφάλεια

Τρομοκράτης του ISIS άνοιξε πυρ εναντίον κοινής περιπολίας κοντά στην Παλμύρα, σκοτώνοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες...