Κοινωνία

Ευρωεκλογές: Έξαλλη ηλικιωμένη έξω από εκλογικό τμήμα - «Μια ζωή εδώ ψήφιζα, με άλλαξαν, τώρα δεν πάω»

Ο Γιώργος Τσελίκας βρίσκεται από το πρωί στα σχολεία για να μιλήσει με τους πολίτες που καταφθάνουν για να ψηφίσουν για τις φετινές Ευρωεκλογές.

Πηγαίνοντας σε σχολείο στο Θησείο ρώτησε μια γυναίκα για το εάν ψήφισε και εκείνη εκνευρισμένη του είπε ότι όχι μόνο δεν ψήφισε αλλά δεν θα πάει κιόλας. Ο λόγος… της άλλαξαν το εκλογικό κέντρο που πήγαινε όλα τα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν μπαίνω. Μια ζωή εδώ ψήφιζα και με πάνε στη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δεν πάω. Είμαι μια ζωή εδώ δεν μπορείς να με πας εκεί κάτω. Δεν πάω. Με έχει πιάσει δύσπνοια από τη ζέστη» είπε εκνευρισμένη η ηλικιωμένη γυναίκα και αποχώρησε παρά την προσπάθεια του Γιώργου Τσελίκα να της αλλάξει γνώμη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Εγγλέζοι θέλουν χρήσιμους ηλίθιους - The Spectator: Μόνο ένας στρατός στην Ευρώπη είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Ρωσία ο τουρκικός

Οι προφητείες των Ορθόδοξων Αγίων μας για ένα μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη θα βγουν σίγουρα αληθινές όπως και το ότι η...
Αθλητισμός 0

«Μαύρη Πέμπτη» γράφουν οι Ισπανοί μετά τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα και τον αποκλεισμό τους - Ο Αντετοκούνμπο σε τρομακτική φόρμα, αποθεώνεται από τη FIBA

Η ιστορική ήττα της Ισπανίας από την Ελλάδα στο Eurobasket 2025 σηματοδοτεί το τέλος μιας κυρίαρχης εποχής για το...