Κοινωνία

Κρήτη: Αναζητά απαντήσεις η οικογένεια της 17χρονης (βίντεο)

Να βρουν απαντήσεις για το θάνατο της 17χρονης Νικολέτας, που έπεσε από τη γέφυρα Αποσελέμη στο Ηράκλειο, θέλουν οι συγγενείς της, καθώς ακόμα δεν έχουν λάβει στα χέρια τους την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση.

«Δεν έχουμε ακόμα ολοκληρωμένη τη δικογραφία. Για την οικογένεια ήταν κάτι μη αναμενόμενο. Οι γονείς θα ψάξουν να μάθουν κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του το παιδί τους. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμα συνταχθεί» σημείωσε η δικηγόρος της οικογένειας Αλεξάνδρα Σπανάκη.

Παράλληλα, οι συγγενείς της αδικοχαμένης Νικολέτας αναζητούν στοιχεία από άτομα που μπορεί να τη συνάντησαν τυχαία στη γέφυρα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβη εκείνες τις στιγμές και η 17χρονη βρέθηκε στο κενό.

Έντονα παράπονα για τον μητροπολίτη Γεράσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της 17χρονης έχει έντονα παράπονα από τη στάση που τήρησε ο μητροπολίτης Πέτρας και Χερσονήσου Γεράσιμο, καθώς στην κηδεία της ανήλικης ο ιερέας δεν διάβασε το Ευαγγέλιο με εντολή του μητροπολίτη.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται και η τοπική κοινότητα του Μοχού, που έσπευσε να ζητήσει από τον μητροπολίτη να αλλάξει στάση, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.

«Εμένα με εξοργίζει αυτό. Η εκκλησία πρέπει να σκύψει πάνω από τον ανθρώπινο πόνο. Είναι δυνατόν να το αντιμετωπίζει με άρνηση; Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη» συμπλήρωσε η κυρία Σπανάκη, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ