Κοινωνία

Ακαδημίας: Διευθύντρια στο Μεταξά η γυναίκα που πέθανε με τον αδερφό της από φωτιά σε διαμέρισμα

Η 60χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον αδερφό της, τα ξημερώματα της Τρίτης (21-5-2024) όταν ξέσπασε φωτιά μέσα στο διαμέρισμά τους, ήταν η Διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο νοσοκομείο Μεταξά, Κατερίνα Ιωάννου. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες συναδέρφων της, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά συνέχιζε να εργάζεται αξιοπρεπώς, εκτελούσε τα καθήκοντά της και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η προσφορά της στην κοινωνία ήταν πλούσια.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας από τους πυροσβέστες ενώ ο 70χρονος αδερφός της βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η πυροσβεστική κλήθηκε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο.

Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του αρχικά έναν άνδρα και λίγο αργότερα τη σορό μιάς γυναίκας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα δύο αδέλφια ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες καθώς μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο βρέθηκαν ακόμα και μπάζα. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Σε εξέλιξη η προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ