Κοινωνία

Οργή στην Πάτμο: Άγνωστοι προκαλούν εγκαύματα σε γατάκια με οξύ - Σκληρές εικόνες

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρούν οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτμου. Σύμφωνα με την ανάρτησή τους, γατιά τις τελευταίες ημέρες έχουν εντοπιστεί με εγκαύματα στην περιοχή Μελόι.

Όπως αναφέρεται σχετικά, «πριν λίγο καιρό μας είχαν ενημερώσει για μια γάτα με εγκαύματα στο Μελόι. Πήγαμε την πήραμε και με την καθοδήγηση του κτηνιάτρου της δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και η κοπέλα που μας ειδοποίησε ανέλαβε την υπόλοιπη θεραπεία της μέχρι την αποκατάσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν λίγο καιρό μας είχαν ενημερώσει για μια γατα με εγκαύματα στο Μελόι.Πήγαμε την πήραμε και με την καθοδήγηση του κτηνιάτρου της δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και η κοπέλα που μας ειδοποίησε ανέλαβε την υπόλοιπη θεραπεία της μέχρι την αποκατάσταση.

Ο γιατρός είπε ότι αυτό δεν ήταν ατύχημα και η ύπαρξη και άλλων γατιών με παρόμοια τραύματα το επιβεβαιώνει.Σημερα μας ειδοποίησαν για πολύ νεαρή γάτα με ίδια τραύματα.

Κατά κάποιο περίεργο τρόπο εμφανίζονται εκεί και άλλες γάτες με εγκαύματα και τα μισά έχουν εξαφανιστεί.

Κατά τα άλλα σαν φταίνε οι στειρωσεις, το συμπέρασμα δικό σας!

Όπως καταγγέλλουν οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτμου, «ο γιατρός είπε ότι αυτό δεν ήταν ατύχημα και η ύπαρξη και άλλων γατιών με παρόμοια τραύματα το επιβεβαιώνει». Την Τρίτη (21/5) «μας ειδοποίησαν για πολύ νεαρή γάτα με ίδια τραύματα».

Βάσει των όσων αναφέρει η ανάρτηση: «Κατά κάποιο περίεργο τρόπο εμφανίζονται εκεί και άλλες γάτες με εγκαύματα και τα μισά έχουν εξαφανιστεί».

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι τα εγκαύματα παραπέμπουν σε χρήση οξέως.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ