Κοινωνία

Πάτρα: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίες συνέλαβε ληστή

Ούτε να ληστέψει το περίπτερο μιας γυναίκας στην περιοχή Νέο Σούλι της Πάτρας κατάφερε, ούτε και να διαφύγει μπόρεσε ένας Έλληνας που το έβαλε στα πόδια μετά την αντίδραση της ιδιοκτήτριας, καθώς συνελήφθη από αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών ο οποίος βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, η Ελληνίδα συνεργός του που τον περίμενε στο αυτοκίνητό τους, έσπευσε να εξαφανιστεί όταν είδε την τροπή που πήρε η απόπειρα ληστείας, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο δράστης που φορούσε κουκούλα είχε απειλήσει την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου με ένα μαχαίρι, αλλά εκείνη έβαλε τις φωνές αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή.

Όμως, ο αστυνομικός που είχε ρεπό άκουσε τις εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια και ακινητοποίησε τον επίδοξο ληστή, παραδίδοντάς τον σε συναδέλφους του της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή και βρήκαν πάνω του το μαχαίρι, το οποίο κατέσχεσαν ως πειστήριο.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και η συνεργός του τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ