Κοινωνία

Euroleague: Υπό κράτηση οι Τούρκοι που ήθελαν να μπουν χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο - Τραυματίστηκαν Έλληνες

Ντου για να μπουν χωρίς εισιτήρια στην Uber Arena στο Βερολίνο έκαναν οι οπαδοί της Φενέρ. 

Οι οπαδοί της Φενέρ κατάφεραν να μπουν στους χώρους του γηπέδου με την αστυνομία του Βερολίνου να πιάνεται στον ύπνο!

Εκ των υστερών οι δυνάμεις ασφαλείας τους εντόπισαν και τους έχουν υπό κράτηση σε χώρο του γηπέδου, προφανώς για να τους μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Υπάρχουν πληροφορίες για 4 συλλήψεις. 

Κατά το ντου που έκαναν οι Τούρκοι χτύπησαν και οπαδούς του Παναθηναϊκού. Σε κάποιους μάλιστα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους Γερμανούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας «Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την "Uber Arena", με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυτοεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή», ανέφερε η «Polizei Berlin».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ