Κοινωνία

Έγκλημα στο Κιλκίς: Σε εξέλιξη η απολογία των δύο ανηλίκων

Σήμερα απολογούνται στο Κιλκίς οι δύο ανήλικοι, οι οποίοι ήταν μαζί με τον 45χρονο, που σκοτώθηκε και τον 38χρονο αποπειράθηκαν να παραβιάσουν την πόρτα κτηνοτροφικής μονάδας στις Μουριές ενώ ο ιδιοκτήτης κοιμόταν μέσα.

Ο κτηνοτρόφος όταν τους αντιλήφθηκε άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και μέσα στο σκοτάδι, άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 45χρονο.

Πριν λίγο ολοκλήρωσε την απολογία του ο 15χρονος, αυτή την ώρα δίνει εξηγήσεις ο 16χρονος και αμέσως μετά θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, για μικροκλοπές και απάτη καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε μια τραπεζική κάρτα, με την οποία φέρεται να έκαναν αγορές.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς βρίσκονται συγγενείς και φίλοι των δύο ανηλίκων. Προανακριτικά, ο 15χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως με πρόσχημα ότι ο 54χρονος κτηνοτρόφος παρενόχλησε σεξουαλικά κάποιο μέλος της οικογένειάς του, θα του ζητούσαν να βγει έξω από τη μονάδα και η υπόλοιπη ομάδα θα έμπαινε μέσα για να τον ληστέψει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ