Κοινωνία

Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε 33χρονη νηπιαγωγός από σπάνια ασθένεια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο της 33χρονης νηπιαγωγού Μαριάννας Γκοτσοπούλου, η οποία ήταν μητέρα ενός αγοριού μόλις 18 μηνών.

Σύμφωνα με το tempo24.news η άτυχη νηπιαγωγός διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής ασθένεια πριν από λίγους μήνες. Πάλεψε όμως με σθένος, χωρίς να λυγίσει και έκανε όνειρα για το μέλλον.

Η Μαριάννα Γκοτσοπούλου είχε σπουδάσει νηπιαγωγός, φέτος διορίστηκε ως αναπληρώτρια στο νηπιαγωγείο στις Βελιτσές, αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ασκούσε το επάγγελμα του παιδαγωγού ως λειτούργημα.

Η σπάνια ασθένεια και η ραγδαία επιδείνωση

Η μοίρα της επεφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι. Διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής ασθένεια πριν από λίγους μήνες. Πάλεψε όμως με σθένος, χωρίς να λυγίσει και έκανε όνειρα για το μέλλον.

Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και την περίοδο του Πάσχα αναγκάστηκε να νοσηλευθεί δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή την πιο δύσκολη μάχη, η οποία τελικά δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση.

Στο πλευρό της μέχρι το τέλος, στήριγμά της, ο λατρεμένος της σύζυγος Ανδρέας (σμηναγός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας), με τον οποίο δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια και απέκτησαν έναν γιο, ηλικίας 18 μηνών.

Η Μαριάννα είχε στο πλευρό της την αγαπημένη της μητέρα και τα τρία αδέλφια της, τα οποία βιώνουν τη συντριβή της απώλειάς της.

Το δεύτερο "χτύπημα" μέσα σε λίγους μήνες

Η οικογένειά της μέσα σε επτά μήνες θρηνεί τη δεύτερη μεγάλη απώλεια. Ήταν 14 Οκτωβρίου του 2023 όταν ο λατρεμένος της πατέρας, ο δάσκαλος Παναγιώτης Γκοτσόπουλος (υπηρετούσε στο 24ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας και παράλληλα έψελνε στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη) έχανε τη μάχη που έδινε με την ασθένειά του. Η απώλειά του είχε συγκλονίσει την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς ήταν ένας εκπαιδευτικός με αξίες και ήθος, αρχές που μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Ζωχιού (καθηγήτρια Φιλόλογο) είχαν μεταλαμπαδεύσει στα τέσσερα παιδιά τους, τον Απόστολο, τον Ανδρέα, τον Βασίλη και την Μαριάννα.

Δυστυχώς, έμελλε η Μαριάννα να «φύγει» νωρίς για το αιώνιο ταξίδι, εκεί όπου θα συναντήσει τον αγαπημένο της πατέρα, ζώντας για πάντα στο φως…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ