Κοινωνία

Η Μις Υφήλιος στην Ελλάδα: Η επίσκεψη στη Βουλή και οι βουτιές στα νερά του Ισθμού της Κορίνθου (Εικόνες)

Η Νικουαραγουανή δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια η οποία στέφθηκε Μις Υφήλιος 2023, βρίσκεται στην Ελλάδα από το Σάββατο.

Η Σέινις Παλάσιος γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 2000 και είναι μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος από τη Νικαράγουα. Στέφθηκε Μις Υφήλιος το 2023, και είναι η πρώτη Νικαραγουανή που κέρδισε τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς. Πριν γίνει Μις Υφήλιος, παρουσίαζε μια εκπομπή με τίτλο «Κατανοήστε το μυαλό σας», με θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία.

Η 23χρονη καλλονή επισκέφθηκε την Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης και θα επισκεφθεί την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με την οποία θα συζητήσει για την παγκόσμια περιοδεία της και θα ενημερωθεί για τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. 

Πριν από λίγες ημέρες εξέφρασε την επιθυμία να μεταβεί στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου, όπου ξεναγήθηκε -μεταξύ άλλων- στην αίθουσα της ολομέλειας, το περιστύλιο και τους χώρους μονίμων εκθέσεων της Βουλής. Συνοδευόταν μάλιστα, από τον πρώην βουλευτή Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος εκπροσωπούσε τον θεσμό της Μις Υφήλιος στη χώρα μας. 

 Χθες το μοντέλο απόλαυσε βαρκάδα στον Ισθμό της Κορίνθου, διέσχισε το κανάλι με πλοίο και βούτηξε στα νερά για τις ανάγκες φωτογράφησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ