Κοινωνία

Κέρκυρα: Συμπλοκή ανηλίκων στο κέντρο της πόλης – Στο νοσοκομείο 16χρονος

Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής και καταγγέλθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος έχει σπάσει τη γνάθο και είναι πιθανόν να μεταφερθεί το επόμενο διάστημα σε νοσοκομείο εκτός Κερκύρας.

Ο 15χρονος, φερόμενος ως δράστης της επίθεσης εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη όπως επίσης και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Και οι τρεις οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ η έρευνα από την αστυνομική διεύθυνση Κέρκυρας συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...