Κοινωνία

Ανήλικοι "ψάρευαν" για μέταλλα σε βαγόνια του ΟΣΕ στη Λάρισα

 Το βράδυ της Πέμπτης, δύο ανήλικοι εισέβαλαν σε βαγόνια τρένου που ήταν σταθμευμένα στις γραμμές του δικτύου του Ο.Σ.Ε. στη Λάρισα ξηλώνοντας στη συνέχεια εννέα αλουμινένια πλαίσια από τα παράθυρα, ώστε να τα πουλήσουν για παλιοσίδερα.

Οι ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε ένα σημείο της πόλης, έχοντας τα κλοπιμαία στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Τα κλεμμένα πλαίσια αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Ο.Σ.Ε., ενώ στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένα κατσαβίδι και τρία κλειδιά.

Οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μαζί με τις μητέρες τους στις οποίες ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...