Κοινωνία

Αρκαδία: Σεσημασμένος ο Σκοπιανός που λήστεψε και ξυλοκόπησε τους ηλικιωμένους-Ήταν στην απαγωγή Παναγόπουλου

Ο 34χρονος ληστής από τα Σκόπια που σκόρπισε τον τρόμο στους ηλικιωμένους στην Αρκαδία, είναι μέλος της ομάδας γνωστού βαρυποινίτη. Πιο συγκεκριμένα, ο Ristevski Boban θεωρείται γνωστό όνομα του υποκόσμου, διότι έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ το όνομά του είχε συμπεριληφθεί στη μεγάλη δικογραφία εις βάρος των 217 «μπράβων» της Αθήνας.

Ο 34χρονος, ήταν αδειούχος των φυλακών Χανίων που δεν επέστρεψε στη φυλακή, και μαζί με τον Αλβανό συνεργό του του νοίκιασαν αμάξι από την Αθήνα και αφού του «φόρεσαν» κλεμμένες πινακίδες, πήγαν στο χωριό Δόριζα Αρκαδίας.

Και τότε ξεκίνησε το θρίλερ δύο ηλικιωμένων. Την ώρα του περιστατικού, στο σπίτι βρίσκονταν οι τρεις ηλικιωμένοι- δύο γυναίκες και ένας άντρας- τους οποίους οι δράστες έδεσαν και ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια αφαίρεσαν 19.000 ευρώ σε μετρητά και κόσμημα αξίας 10.000 ευρώ περίπου.

Οι ληστές, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι κακοποιοί με «πλούσιο» ποινικό παρελθόν σε ληστείες από το 2013 μέχρι σήμερα, συνελήφθησαν στο δάσος, όπου είχαν διαφύγει, κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης του ΤΑ Τρίπολης με συνδρομή υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας.

Οι τρεις ηλικιωμένοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ