Κοινωνία

Χατζηγιάννης: Διαδικτυακή απάτη με το όνομά του με σκοπό την απόσπαση χρημάτων

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακολούθους σχετικά με μια διαδικτυακή απάτη στην οποία έχει εμπλακεί το όνομά του.

Συγκεκριμένα, ψηφιακό προφίλ χρησιμοποιεί την εικόνα και το όνομα του τραγουδιστή προκειμένου να αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έγραψε: «Απάτη! Μόλις πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης, ενημέρωσε ότι θα προβεί στις ανάλογες νομικές ενέργειες, λέγοντας: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές».

Τέλος, ζήτησε από τους ακολούθους του να προσέχουν να μην πέσουν θύμα της εξαπάτησης: «Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ