Κοινωνία

ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 3 τόνοι λαθραία τσιγάρα στο Ελ. Βενιζέλος

Ειδικότερα, οι τελωνειακοί αξιοποιώντας δεδομένα των πληροφοριακών συστημάτων της ΑΑΔΕ, προχώρησαν σε στοχευμένο φυσικό έλεγχο σε 186 χαρτοκιβώτια, που εντόπισαν σε αποθήκη του αερολιμένα. Το φορτίο των λαθραίων τσιγάρων είχε προέλευση τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα χαρτοκιβώτια περιείχαν συνολικά 14.700 κούτες λαθραίων τσιγάρων που αντιστοιχούν σε 600.000 ευρώ αναλογούντες δασμούς και φόρους. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για τον εντοπισμό του παραλήπτη των χαρτοκιβωτίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...