Κοινωνία

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: 48χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Την Παρασκευή 10/5 απόπειρα αυτοκτονίας συγκλόνισε τοπική κοινότητα του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Ένας 48χρονος άνδρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας μια αγχόνη.

Την τελευταία στιγμή, οι δικοί του παρενέβησαν έγκαιρα και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν από την αγχόνη, ενώ το ΕΚΑΒ κλήθηκε άμεσα και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 48χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου, όπου δέχεται την αναγκαία ιατρική φροντίδα. Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, ενώ οι γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη επίσημη δήλωση σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην απόπειρα αυτοκτονίας, με την έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

Η περίπτωση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της έγκαιρης παρέμβασης και της ψυχολογικής υποστήριξης σε περιπτώσεις κρίσης, καθώς και την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...