Κοινωνία

Eurovision 2024: Τα αποτελέσματα του press poll για τον τελικό - Η θέση της Ελλάδας

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πρώτη ενδυματολογική πρόβα του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024.

Οι 26 χώρες που συμμετέχουν στον τελικό ανέβηκαν στη σκηνή της Malmö Arena, σε ένα πρόγραμμα ζωντανής ροής. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη πρόβα την οποία οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση της πρόβας, οι δημοσιογράφοι που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ζωντανά, ψήφισαν τις πέντε συμμετοχές που πιστεύουν ότι πραγματοποίησαν την καλύτερη πρόβα. Το καθιερωμένο αυτό poll διεξάγεται υπό την αιγίδα του ESCXTRA.

Τα φαβορί Κροατία και Ελβετία ήταν οι χώρες που κέρδισαν τις εντυπώσεις, κατακτώντας τις 2 πρώτες θέσεις. Η Ιρλανδία βρέθηκε 3η, ενώ η Ουκρανία και η Γαλλία συμπλήρωσαν την 5αδα. Χαρακτηριστικά, η Ελλάδα κατέκτησε την 6η θέση με 142 ψήφους. Την 10αδα «έκλεισαν» η Ιταλία, η Λιθουανία, το Ισραήλ και η Πορτογαλία, η οποία αποτέλεσε έκπληξη.

Δείτε τα αποτελέσματα του press poll

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...