Κοινωνία

Άννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος με ένα λιτό μήνυμα έγραψε «Έφυγε η Άννα».

Πολλοί καλλιτέχνες και συνεργάτες της ηθοποιού την αποχαιρετούν με μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα. Μια από τις αναρτήσεις που συγκίνησαν ήταν εκείνη του Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος πρωταγωνιστούσε μαζί της στην αγαπημένη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα... Σ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι...», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην ανάρτησή του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...