Κοινωνία

Ηράκλειο: Θλίψη στο τελευταίο αντίο στην 26χρονη που «έσβησε» μετά από τροχαίο

Στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι , συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της άτυχης 26χρονης συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για να την αποχαιρετίσουν και να την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία.

Κανένας από όσους γνώριζαν την 26χρονη Μαρίνα Ταβλαδωράκη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Οι φίλοι και οι γνωστοί του κάνουν λόγο για ένα υπέροχο κορίτσι που πάντα ήταν χαμογελαστή και καλόκαρδη.

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη Μαρίνα αφήνει πίσω τον 6χρονο γιο της, Αλέξανδρο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός της μοτοσικλέτας

Την ίδια στιγμή σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο οδηγός της μοτοσκλέτας που επέβαινε η άτυχη 26χρονη. Από την πρώτη στιγμή τόσο οι διασώστες όσο και οι γιατροί που ανέλαβαν τον άτυχο νεαρό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να τον κρατήσουν στην ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 47χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τους γιατρούς να τονίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Πέμπτης, όταν η μηχανή που επέβαινα τα δύο άτομα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Κακού Όρους.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες της μηχανής, να εκτιναχθούν από το όχημα και να βρεθούν στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν πως η 26χρονη είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή, παρά το γεγονός ότι φορούσε το προστατευτικό της κράνος και σοβαρά τραυματισμένο τον 47χρονο οδηγό.

Την ίδια ώρα στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων εξαιτίας του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στα Περιβόλια Χανίων, όπου έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Γιάννης όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...