Κοινωνία

Πάτρα: Κρατούνται προσωρινά 3 συλληφθέντες για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο

Προσωρινά κρατούμενοι έχουν κριθεί μετά από τις μαραθώνιες  απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή, τρεις από τους συλληφθέντες για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας.

Επίσης, στον ανακριτή οδηγήθηκαν για να απολογηθούν και άλλοι έξι συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Αύριο, Μ. Τετάρτη, αναμένεται να απολογηθούν οι υπόλοιποι συλληφθέντες για την υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, είχαν συλλάβει την περασμένη Παρασκευή συνολικά 12 άτομα, εκ των οποίων τέσσερις ανήλικους για διακίνηση κάνναβης, κοκαΐνης και MDMA, ακόμη και μέσα σε σχολικό συγκρότημα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των ερευνών που είχαν πραγματοποιήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μέσα στο σχολικό συγκρότημα, είχαν βρει 80 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρεις συσκευασίες με έτοιμες μικροποσότητες κάνναβης για χρήση.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το σχολικό συγκρότημα χρησιμοποιείτο ως χώρος των ναρκωτικών, αλλά και ως ορμητήριο για την περαιτέρω διακίνησή τους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσία 0

Τρομερές αποκαλύψεις από Ρώσο σύμβουλο του Πούτιν - Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ από την Στοκχόλμη, εξέδωσε μυστική ετυμηγορία για Ιράν και Ρωσία

Η επίθεση των Ισραηλινών ξεκίνησε στις 13 Ιουνίου, την επόμενη μέρα μετά την έναρξη της επόμενης συνάντησης της Λέσχης...