Κοινωνία

Μαρούσι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά το φονικό

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζει τις έρευνες μετά το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04) έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι, όταν ένας 23χρονος «έχασε» τη ζωή του έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από μαχαίρι, ενώ, ένας 26χρονος στρατιώτης έχει τραυματισθεί σοβαρά και ένα ακόμη άτομο πιο ελαφριά.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04), δολοφόνος προσπαθεί να εξαφανίσει τα ίχνη του, με την ΕΛΑΣ να βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίησή του. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι, εκτός κινδύνου.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του καυγά, το οποίο έφερε στο «φως» το MEGA, είναι «γροθιά στο στομάχι». Η λήψη του συγκεκριμένου ερασιτεχνικού βίντεο γίνεται μόλις μερικά λεπτά μετά την αιματηρή συμπλοκή έξω από το κέντρο διασκέδασης.

Σε αυτό, φαίνεται το θύμα να είναι πεσμένο στο έδαφος και γύρω του να βρίσκονται αστυνομικοί. Ο άνθρωπος κείτεται σε μία «λίμνη» αίματος, από το τραύμα στο λαιμό του. Λίγο αργότερα, θα ξεψυχήσει. Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Το χρονικό της φονικής συμπλοκής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγο μετά τις 03:00, το θύμα μαζί με έναν ακόμη φίλο του έφθασε έξω από το νυχτερινό κέντρο και έκατσε στον αίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου, βλέποντας την είσοδο. Ύστερα από περίπου δέκα λεπτά, ο δράστης μαζί με την παρέα του βγήκε από το μαγαζί, με αποτέλεσμα να αρχίσει έντονος διάλογος μεταξύ των δύο νεαρών ανδρών.

Το θύμα προσπάθησε να βγάλει από το τσαντάκι που φορούσε ένα όπλο, το οποίο όμως έπαθε εμπλοκή, με τον δράστη να τον μαχαιρώνει στο λαιμό και να τραυματίζει τουλάχιστον δύο ακόμη ανθρώπους, έναν 26χρονο στρατιώτη και ένα ακόμη άτομο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με το θύμα να ξεψυχά σε ελάχιστα λεπτά, ενώ, ο δράστης εκμεταλλεύθηκε την αναστάτωση και διέφυγε από το σημείο.

Η περιοχή αποκλείσθηκε από τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να αναζητούν στοιχεία. Λίγη ώρα αργότερα, σε ένα παρτέρι θα εντοπίσουν ένα πιστόλι 22 χιλιοστών και μία σφαίρα, η οποία βρισκόταν δίπλα από το άψυχο σώμα του θύματος στον οποίο, εκτός απροόπτου, ανήκει και το όπλο.

Το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και ληστείες. Αντίθετα, ο στρατιωτικός που έχει τραυματισθεί βαριά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, έχει λευκό ποινικό μητρώο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δραματικές ώρες- Πλακώθηκαν ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών με τον Ουκρανό Α/ΓΕΕΔ Στρατηγό Α. Σίρσκι για την κατάρρευση του μετώπου (Βίντεο)

Ο ουκρανικός στρατός έχει υποχωρήσει από τουλάχιστον 11 οικισμούς-Οι Ρώσοι προελαύνουν από Χάρκοβο έως Λιμάν­-Δύο...