Κοινωνία

Κέρκυρα: Γυναίκα από την Αυστραλία κατήγγειλε βιασμό - Η περιγραφή που έδωσε στους γιατρούς

35χρονη από την Αυστραλία κατήγγειλε σε γιατρό νοσοκομείου της Κέρκυρας, επίθεση και βιασμό σε βάρος της, καθώς πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο γιατρός στους αστυνομικούς τους οποίους ενημέρωσε για την καταγγελία της Αυστραλής, η γυναίκα αφού του είπε ότι βρίσκεται μόνη της για διακοπές στην Κέρκυρα, στη συνέχεια του περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης με έναν άγνωστο δράστη να της επιτίθεται στην οδό Δονάτου Δημουλίτσα όπου διέμενε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα.

Κατά την περιγραφή της 35χρονης, ο άνδρας τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε η γυναίκα από την Αυστραλία είπε στον γιατρό ότι είχε μώλωπες και αιμορραγία από την περιοχή του κόλπου.

Ωστόσο η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, δεν περιέγραψε τον δράστη, ούτε και υπέδειξε μάρτυρες για την καταγγελία της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...