Κοινωνία

Κέρκυρα: Γυναίκα από την Αυστραλία κατήγγειλε βιασμό - Η περιγραφή που έδωσε στους γιατρούς

35χρονη από την Αυστραλία κατήγγειλε σε γιατρό νοσοκομείου της Κέρκυρας, επίθεση και βιασμό σε βάρος της, καθώς πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο γιατρός στους αστυνομικούς τους οποίους ενημέρωσε για την καταγγελία της Αυστραλής, η γυναίκα αφού του είπε ότι βρίσκεται μόνη της για διακοπές στην Κέρκυρα, στη συνέχεια του περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης με έναν άγνωστο δράστη να της επιτίθεται στην οδό Δονάτου Δημουλίτσα όπου διέμενε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα.

Κατά την περιγραφή της 35χρονης, ο άνδρας τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε η γυναίκα από την Αυστραλία είπε στον γιατρό ότι είχε μώλωπες και αιμορραγία από την περιοχή του κόλπου.

Ωστόσο η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, δεν περιέγραψε τον δράστη, ούτε και υπέδειξε μάρτυρες για την καταγγελία της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...