Κοινωνία

Λάρισα: Γυναίκα υπέστη κρίση πανικού και άρχισε να γδύνεται

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, το μεσημέρι της Τρίτης, στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού και συγκεκριμένα εντός αυτοκινήτου Ι.Χ. με δύο γυναίκες που κατευθυνόταν από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η επιβάτιδα φέρεται να υπέστη κρίση πανικού και άρχισε να γδύνεται στο ύψος της Λάρισας. Έντρομη η οδηγός σταμάτησε το όχημα καλώντας τις Αρχές να σπεύσουν για βοήθεια.

Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία, ενώ στο χώρο του συμβάντος παραμένει και το ΕΚΑΒ μέχρι να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση για την μεταφορά της παθούσας στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ