Κοινωνία

Ωρωπός: "Μερικές αντιπαραθέσεις πάνω στο παιχνίδι ποδοσφαίρου είχαμε μόνο"- Τα πρώτα λόγια του θύματος της επίθεσης με μαχαίρι (Βίντεο)

Αναστάτωση έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στον Ωρωπό, που έλαβε χώρα  σε γήπεδο εντός του ΕΠΑΛ της περιοχής, με 15χρονο από την Αλβανία να επιτίθεται σε συνομήλικό του με αναδιπλούμενο μαχαίρι ,με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό μπράτσο.

Οι δύο έφηβοι είχαν δώσει ραντεβού έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο της περιοχής και καβγάδισαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για ένα μπουφάν. Κάποια στιγμή, ο 15χρονος έβγαλε μαχαίρι, επιτέθηκε και τραυμάτισε τον άλλον 15χρονο.
 

Μιλώντας, όμως, στο Mega το θύμα της επίθεσης έδωσε άλλη εκδοχή:

«Είχαμε πάει να παίξουμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και είχα πάει να πιώ νερό. Όταν γύρισα ήρθε ένα παιδί και μου λέει ''γιατί κολλάς μαγκιές''. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα, ''φύγε, θέλω να παίξω''. Μου είπε εάν θέλω να βγάλει μαχαίρι και μου το έδειξε».

«Είναι καλά το χέρι μου. Το παιδί το γνώρισα φατσικά γιατί τον έβλεπα και άλλες φορές. Μερικές αντιπαραθέσεις πάνω στο παιχνίδι είχαμε μόνο. Δεν μπορώ να απαντήσω με ακρίβεια αλλά πιστεύω πως υπάρχουν πολλά παιδιά που κυκλοφορούν με μαχαίρια. Συνήθως τα έχουν για να φοβίσουν τους άλλους» πρόσθεσε ο 15χρονος.

Η μητέρα του ανηλίκου από την πλευρά της δηλώνει τα εξής: «Πήγα και μου είπαν πως τον μαχαίρωσαν».

Οι γονείς του θύματος της επίθεσης ζητούν λήψη μέτρων όπως και δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ