Κοινωνία

Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης - Της "άρπαξαν" 5.000 ευρώ για δήθεν χειρουργείο φίλης της

Δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού για εξαπάτηση ηλικιωμένης γυναίκας, που έγινε πριν από 9 ημέρες σε περιοχή της Πιερίας, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 10ης Απριλίου συνεργός του τηλεφώνησε στη γυναίκα και ισχυρίστηκε ότι φιλικό της πρόσωπο έχει τραυματιστεί και ζήτησε χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα για να γίνει περισσότερο πιστευτός, γυναίκα συνεργός του παρίστανε στο τηλέφωνο το φιλικό πρόσωπο της ηλικιωμένης. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 4.990 ευρώ, το οποίο παρέλαβε ο προαναφερόμενος άνδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε ο άνδρας και στην κατοχή του βρέθηκε ολόκληρο το χρηματικό ποσό που απέσπασε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ