Κοινωνία

Κρήτη: Τρία τροχαία με τρεις νεκρούς μέσα σε μια μέρα

Τραγωδίες διαδραματίστηκαν στους δρόμους της Κρήτης τη Δευτέρα καθώς τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα.

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου μεταφέρθηκε ο οδηγός της μηχανής πού το μεσημέρι της Δευτέρας, τραυματίστηκε σοβαρά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Πύργος - Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, το τροχαίο σημειώθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με προπορευόμενο δίκυκλο που οδηγούσε ένας 25χρονος. Τα τραύματα που υπέστη ήταν σοβαρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο διασωληνωμένος όμως λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Δύο τροχαία με δύο νεκρούς στα Χανιά


Το μεσημέρι, στον Αποκόρωνα Χανίων ένας άνδρας 65 ετών έχασε τη ζωή του όταν το μηχανάκι που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του με συνεπεία ο ίδιος να βρεθεί στο οδόστρωμα βαρύτατα τραυματισμένος.

Λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου μου μεταφέρθηκε άφησε την τελευταία του πνοή.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της ίδια ημέρας, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε και επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου Γαλατά Χανίων, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από τη Βρετανία.

Δυστυχώς ο 58χρονος οδηγός ανασυρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα συντρίμμια, ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος