Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγωδία στον Πειραιά: Κατέρρευσε κτήριο στο Πασαλιμάνι- Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι 31 ετών και κατά τις ίδιες πληροφορίες υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε διώροφο κτήριο επί της Ακτής Μουτσοπούλου και Νεωρίων, στο οποίο γίνονταν εργασίες, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, κατέρρευσε ένα τμήμα, με συνέπεια να εγκλωβιστούν οι εργάτες. Επί τόπου έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα καθώς και ομάδα έρευνας και διάσωσης με διασωστικό σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτήριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης με τους τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση.

Όπως έγινε γνωστό, τα δομικά υλικά καταπλάκωσαν ένα όχημα, που εκτελούσε εργασίες στο κτήριο, με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, όπως μεταδίδει το newsbreak, πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, που εργαζόταν στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά για να συμπληρώσει το εισόδημά του, απασχολείτο αυτές τις ημέρες στο κτήριο που κατέρρευσε ως οδηγός. «Πρόκειται για παλιό κτήριο, εκτιμάται πως ”πειράχτηκε” η στασιμότητα του. Πιθανώς, οι εργάτες να είχαν άδεια για μικρής κλίμακας δουλειές, αλλά να έκαναν μεγαλύτερες», συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την κατάρρευση έχει εγκλωβιστεί ένα άτομο που βρισκόταν σε καμπίνα φορτηγού στο πλαίσιο των εργασιών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους πυροσβέστες και το εγκλωβισμένο άτομο ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για άλλους εγκλωβισμένους στο κτήριο

Στο σημείο βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα.

 


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ