Κοινωνία

«Τρόμος» σε παραλία στο Ηράκλειο: Ξεβράστηκε εναέριος στόχος - Νόμιζαν ότι είναι drone από το Ιράν

Ένας εναέριος στόχος προκάλεσε αναστάτωση σε παραλία στο Ηράκλειο. Μικροί και μεγάλοι πλησίασαν για να δουν από κοντά τις εικόνες στο σημείο…

Ο εναέριος στόχος χρησιμοποιήθηκε σε πεδίο βολής και κατέληξε στη θάλασσα. Ξεβράστηκε σε παραλία στο Ηράκλειο, με ορισμένους από εκείνους που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, να πιστεύουν αρχικά ότι επρόκειτο για drone από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ που κυριαρχεί στην επικαιρότητα. Ο συγκεκριμένος στόχος όπως έγινε γνωστό, χρησιμοποιείται σε πεδία βολής για την δοκιμή οπλικών συστημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαπιστώθηκε πως ήταν ένας ανενεργός και ακίνδυνος εναέριος στόχος. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretaone.gr, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές για την περισυλλογή του, ενώ από μια πρώτη εξέταση εκτιμάται πως ήταν για αρκετό καιρό στη θάλασσα, καθώς είχε έντονα σημάδια σκουριάς, στα μεταλλικά του μέρη.

Για την ιστορία, πρόκειται για έναν στόχο που κατασκευάζεται από εταιρεία με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, με σκοπό την εκπαίδευση των πληρωμάτων που επανδρώνουν αντιαεροπορικά συστήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ