Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία στα Πατήσια: Τον μαχαίρωσε και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Απριλίου 2024,  στα Πατήσια, αφού δολοφονήθηκε ένας άνδρας στη μέση του δρόμου.

Το αποτρόπαιο σκηνικό εκτυλίχθηκε στα Πατήσια, κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα και είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία ενός άνδρα και την απόπειρα αυτοκτονίας του δράστη. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ένας άγνωστος μαχαίρωσε έναν άνδρα στην οδό Λεμεσού με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Στην συνέχεια ο δράστης επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί, ωστόσο βρίσκεται εν ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δράστης είναι ένας 35χρονος Αμερικανο- Κουβανός.

Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν άγρια πριν ο 35χρονος βγάλει μαχαίρι και τραυματίσει θανάσιμα τον συμπατριώτη του.

Ο ίδιος στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν άμεσα στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δράστη, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για προσωπικές διαφορές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...