Κοινωνία

Ηγουμενίτσα: Mαθήτρια κατήγγειλε οδηγός ταξι για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, μαθήτρια η οποία μετακινείται από και προς το σχολείο της, με ταξί το οποίο μισθώνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός ταξί, εκμεταλλευόμενος τις περιπτώσεις που η μαθήτρια ήταν το μόνο άτομο που μετέφερε, προχωρούσε σε άσεμνες ερωτήσεις και σεξουαλικά υπονοούμενα προς τη μαθήτρια. Η κοπέλα, η οποία είναι ενήλικη, εκμυστηρεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το thespro.gr, τα όσα συνέβαιναν στον πατέρα της και μαζί μετέβησαν στο Α.Τ. Ηγουμενίτσας, όπου κατατέθηκε μήνυση κατά του οδηγού ταξί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρο 337 ΠΚ).

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η άμεση αντικατάσταση του εν λόγω οδηγού, ενώ αναμένεται να κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην πλησιάζει τη μαθήτρια. Από την Περιφέρεια αναμένεται τη Δευτέρα να γίνει τροποποίηση των δρομολογίων της μεταφοράς μαθητών στη Θεσπρωτία, ώστε να αντικατασταθεί ο συγκεκριμένος ταξιτζής. Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ