Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σοκ στην Πάτρα: Ακρωτηρίασαν την 20χρονη φοιτήτρια που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Στον ακρωτηριασμό της 20χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα προχώρησαν οι γιατροί μετά από επιπλοκές της νόσου που εμφάνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24η φοιτήτρια μεταφέρθηκε, πριν από περίπου 20 ημέρες, από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλευόταν, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα, τα οποία δημιούργησαν γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι γιατροί στο ΚΑΤ πήραν την απόφαση για ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών, από το μέρος του γονάτου και κάτω, για να μην επεκταθεί η επιπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται βελτιωμένη με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι κατάφεραν να περιορίσουν τη βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου στον χώρο του Τμήματος Μαθηματικών, όπου φοιτά.

Οι συμφοιτητές της κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου διασωληνώθηκε άμεσα, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ισραηλινή ειδικός αποκαλύπτει τι ετοιμάζει μυστικά η Τουρκία και τι θα λάβει στο τέλος με ελληνική Κωνσταντινούπολη και κουρδικό κράτος

To πρακτορείο Ανατολού κατηγορεί την Ελλάδα για προκλήσεις στα νησιά του Αιγαίου στρώνοντας το έδαφος για κάτι πολύ...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...