Κοινωνία

Κάλυμνος: Συνελήφθη έπειτα από αντίσταση δράστης τριών κλοπών

 Έλληνας που είχε κάνει τρεις κλοπές στην Κάλυμνο πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς που τον βρήκαν το απόγευμα της Τρίτης, όμως βέβαια δεν κατάφερε να αποφύγει την σύλληψη του ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Ο Έλληνας δράστης είχε διαρρήξει τα ξημερώματα μια επιχείρηση από το ταμείο της οποίας είχε αρπάξει χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια έκλεψε από την αυλή ενός καταστήματος ένα μοτοποδήλατο στο οποίο προκάλεσε φθορές και αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα περίπτερο προκαλώντας ζημιές στον εξοπλισμό.

Τα μαχαίρια με λάμες μήκους επτά και δέκα εκατοστών που είχε πάνω του ο δράστης κατασχέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχή και απείθεια, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...