Κοινωνία

Απάτη στη Δράμα: Αλλοδαπή παρέλαβε μεγάλο ποσό από ηλικιωμένη- Διέφυγε με ταξί

Μια αλλοδαπή "εισπράκτορας" σπείρας απατεώνων προσπάθησε να διαφύγει με ταξί, έχοντας μαζί της τα χρήματα που παρέλαβε από μια ηλικιωμένη στη Δράμα την οποία έπεισε συνεργός της που έκανε τον γιατρό πως ο γιος της έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όμως, αφού παρέδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην δράστιδα, η ηλικιωμένη επικοινώνησε τηλεφωνικά με το παιδί της και αποκαλύφθηκε η απάτη. Έτσι, υπέβαλε καταγγελία δίνοντας την περιγραφή της αλλοδαπής και αμέσως ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας. Το ταξί στο οποίο επέβαινε η δράστιδα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εθνική οδό Δράμας- Αμφίπολης, ακινητοποιήθηκε και πάνω στην αλλοδαπή βρέθηκαν τα χρήματα που είχε αποσπάσει, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για την ταυτοποίηση των συνεργών της και την εξακρίβωση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες απάτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...